Limba: RO   EN   ES   IT  

Despre LorMan Design

LorMan Design s.r.l este o companie tanara si dinamica creata la inceputul anului 2006 de o echipa de ingineri din domeniul textil, absolventi ai Facultatii de Textile din cadrul Universitatii Tehnice Iasi.

Activitate initiala :  Servicii de proiectare a tiparelor, optimizare si organizarea croitului catre firme de confectii textile din Romania si ulterior , si catre companii producatoare de imbracaminte din Uniunea Europeana.

Din octombrie 2006, odata cu deschiderea magazinului online www.LorMan.ro , se lanseaza si activitatea de productie a hainelor din piele naturala la comanda, pe marimea clientului.

Incepand cu decembrie 2007 LorMan Design mai adauga o noua directie de dezvoltare: vanzarea de echipamente CAD pentru industria textila.

Lorman Design a devenit in scurt timp o companie de incredere in buna masura prin:

  • Calitatea tiparelor si serviciilor de proiectare realizate pentru partenerii din Romania,Germania, Olanda, Spania, Italia si Franta
  • Garantia data pentru produsele din piele realizate. De altfel, produsele diMano sunt singurele haine din Romania care au GARANTIE 1 an !
  • Calitatea si garantia data echipamentelor CAD furnizate clientilor producatori de imbracaminte din Romania si R. Moldova
  • Respectul fata de clienti

LorMan Design isi urmeaza drumul pe care a pornit: sustinerea standardelor de calitate si aspect a "partenerului" de o viata a omului - HAINA

Servicii proiectare CAD
Produse din piele LorMan
Echipamente CAD textile